Algselt kandideeris Evelin Töövarjupäeva Kroon 2015 kaudu SEB juhatuse esimeest Allan Parikut varjutama, kuid kahjuks naeratas õnn kellegi teisele. Järelikult pidigi nii minema, sest seejärel avanes Evelinil võimalus piiluda Ekspress Meedia telgitagustesse ja päev Piretiga kujunes igati lahedaks.

"Mind võeti väga hästi vastu, nii hea mulje on jäänud. Siin on hea olla!" muljetab Evelin.

Päeva jooksul joosti koosolekult koosolekule, pandi üles venekeelne naistele suunatud portaal woman.ee ja päeva lõpuks tekkis Evelinil ka endal suur huvi meedia vastu.

Milline mulje jäi Evelinile Pireti tööpäevast? "Tema töö on kõike juhtida, mis siin toimub. Hoida kõigel silma peal. Mõte on selles, et ta on kõigega natukene seotud. Väga huvitav ja mitmekülgne töö, igav ei hakka kindlasti!"

Pireti jaoks oli väga huvitav kuulata, kuidas Evelin päeva nägi: "Endale tundub mu töö vahepeal nagu virr-varr ja siis mõtlen, et kuidas kõrvaltvaataja seda näha võib, et kas tundub nagu hullumaja?" Evelin sai osa Pireti traditsioonilisest päevast, mis tihtipeale kujutabki endast saja erineva asja vahel sahmerdamist.

Pireti ja Evelini vahel tekkis hea klapp ja seda võis ennustada juba esimesest hetkest peale - nad olid samamoodi riides!

Nii vari kui ka varjutatav jäid päevaga rahule. "Ootan, et Evelin lõpetaks kooli ära ja tuleks meile tööle!" ütles Piret lõpetuseks.