Nagu piltideltki näha võib, on fännikott tänavu väiksem, ent läbimõeldum kui varasematel aastatel — sadade CD-plaatide asemel jagatakse ajakirjanikele ja fännidele linnakaarte, infovoldikuid, pressijuhendeid, mälupulki, veepudeleid, transpordikaarte, VIP-kaarte kultuuriasutustesse, vihmakeepe ja otseloomulikult, daamidele väga vajalikku juukselakki.

Umbes 11 000 pealtvaatajat mahutavas saalis valmib parasjagu eurolava, mis kuuldavasti kõigi aegade võimsaim ja võimalusterohkeim ning tehakse ka esimesi kaameraproove — selle jaoks on paika sätitud StarTreki ja Marilyn Monroe papp-figuurid, kes tähistavad vastavalt üht või teist ülekandes olulise tähtsusega inimest.

Nagu kõiki punaseid ja muud värvi tähtsaid vaipu, hoitakse ka tulevase green roomi põrandakatet kui silmatera ning raske on ette kujutada selle noomituse raskust, mis langeks osaks sellele, kes söandab välisjalanõudega lauljatele mõeldud alale trampima tulla.

Vaatamata lähinädalatel ilmsiks tulnud terroriohule pole hetkel vähemasti märgata turvameetmete karmistumist. Loomulikult peab areenile sisenemiseks kogu oma maise vara skännerist läbi laskma ning lubama ka turvameestel end aeg-ajalt siit-sealt katsuda, kuid ei midagi säärast, mida varem poleks näinud.

Vaata pilte!