Teatavasti pöörleb maailm aga ootamatus rütmis ning alati leidub neid hullumeelseid olukordasid, mis imelise pulma totaalseks fiaskoks võivad pöörata. Mis puutub pulmakorraldajate poolt jutustatud õuduslugudesse, siis need on küll hullemast kõige hullemad....

1. Alasti pruudi isa

Igal isal on keeruline enda tütrekest mehele saata, kuid üks nendest isadest otsustas enda „hingevalu“ liiga edevalt demonstreerida. Pulmakorraldaja sõnul oli see pruudi isa end juba tseremoonia ajal võimsatest vägijookidest niivõrd purju joonud, et otsustas töötajate ruumis väikese kosutava uinaku teha. Võib-olla oleks see kõik isegi igati okei olnud, kuid tõsiasjast, et ta seal täiesti alasti õndsat und magas, ei saanud mitte kuidagi üle vaadata. Pulmakorraldaja ei unusta mitte kunagi selle kelneri hüsteerilist röögatust, kes süütul sammul sinna ruumi mustapesukorvi otsima oli läinud.

2. Rikutud pulmakleit

Pulmakorraldaja Jo Ann Schwartz Woodward´i sõnul juhtus ühe pruutkleidiga üks öö enne pulmi pisike äpardus. Pruudi ema asetas kleidi hotellitoas seina peal olevate veetorude ühe rippuva osa külge, kuna see oli kõige kõrgem koht antud ruumis. Torud lõhkesid aga surve all ning kogu hallitus ja mustus, mis viimased 20 aastat nendes oli olnud, lendas kõik kleidi peale. Õnneks lahenes ootamatu olukord siiski hästi- viimasel minutil sai kleiti spetsiaalses lahuses leotatud, mis selle jälle säravaks muutis. Pulmakorraldaja sõnul kuivatasid nad kleidi enne pulmi ära ja mitte keegi ei saanud sellest äpardusest teada.

3. Pulmad umbses keldris

Pruutpaar, kelle pulmade eelarveks oli pool miljonit dollarit, oleks võinud oma elu kõige tähtsamat päeva pidada ükskõik kus kohas, kuid peigmees oli veendunud, et pulmad peavad aset leidma tema vanematele kuuluvas suures maa-aluses keldris. 300 külalise kohta oli keldris ainult üks väljapääs. Pulmakorraldaja soovitas pruutpaaril igaks juhuks telk sisehoovis püsti panna, juhul, kui peaks hädaolukord tekkima. Peigmees ja tema perekond ei kuulanud teda. Mis siis juhtus? Õhtu, mil pulmad aset leidsid, oli äärmiselt palav ja vihmane. Õhk keldris muutus aina lämbemaks ning oh õudust, kui õhukonditsioneer katki läks. Keldris valitses täielik vaikus. Kõik üritasid küünlavalguse käes süüa ja head nägu teha, samal ajal kurnava palavuse ja vedelikupuuduse käes kannatades.

4. Paaripanija, kes tseremoonia ajal minestas

Ühes pulmas juhtus selline olukord, kus paaripanija minestas keset pulmatseremooniat. Ettenägelikul pulmakorraldajal leidus kotis lõhnastatud soola ning peagi oli pulmaisa taas teadvuse juures. Peale 20-minutilist viivitust, jätkas ta tseremoonia läbi viimisega.

5. Väikse tüdruku poolt rikutud pulmatort

Teadupoolest on uhke ja meeldejääv pulmatort üks väga olulistest elementidest, kuid üks väike tüdruk ei jõudnud maitsvat torditükki ära oodata ning otsustas salaja enda näpukestega seda söömas käia. Paaril esimesel korral seda tähele veel ei pandud, kuid mõne aja möödudes küsis pruutneitsi, et kas oleks võimalik midagi selle väikese tüdrukuga ette võtta, sest ta on kauni pulmatordi täiesti ära rikkunud. Kui pulmakorraldaja torti lähedalt vaatas, oli tema üllatus suur- tänu väikestele sõrmejälgedele polnud sõna otseses mõttes uhketest tordikaunistustest midagi alles jäänud. Ta pöördus tüdruku ema poole ning küsis, et kas oleks võimalik kuidagi tütre tähelepanu mujale suunata, et ta pidevalt torti söömas ei käiks. Seepeale vastas aga tüdruku ema, et ehk oleks aeg siis tort lahti lõigata.

6. Näljased kelnerid

Mõnikord võib pulmas juhtuda ka nii, et tort kaob müstilisel kombel ära. Õnneks juhtub seda väga harva, aga kõik on siiski võimalik. Nimelt läks ühel pruutpaaril tort kaduma peale seda, kui nad olid selle koos lahti lõiganud. Peagi tundis pruut muret enda tordi asukoha pärast. Tuli välja, et kelnerid olid selle endaga kaasa võtnud, et maitsva torditükiga salaja patustada! Nutikas pulmakorraldaja lõikas tükid väiksemaks, nii et pruut ei saanudki kelneripoiste vimpkast teada.

7. Peigmehe ebaõnnestunud kõne

Kaunis pulmakõne muudab selle olulise päeva veelgi säravamaks, kuid kahjuks ei ole igaüks suurepäraseks kõnemeistriks loodud. Pulmakorraldaja sõnul ütles peigmees talle pulmas just kui möödaminnes, et tal pole kõne ette valmistatud ning et kas pulmakorraldajal oleks võimalik talle see lihtsalt valmis kirjutada. Kuna pulmakorraldajal olid kõne põhipunktid kohe teada, siis kirjutas ta need lihtsas vormis paberi peale üles: inimesed, keda tuleks tänada ning mille terviseks tuleks toosti tõsta. Üllataval kombel luges peigmees kõik täpselt paberi pealt maha nii, nagu pulmakorraldaja talle ette oli kirjutanud. Pruudile see muljet küll ei avaldanud...

8. Pikk tervituskõne

Tervituskõned on küll igati toredad, kuid need ei tohiks tüütult pikaks venida. Üks kord otsustas jutukas pruudi ema maha pidada 22-minutilise tervituskõne, mille käigus nimetas ta ära kõik kuulsad tegelased, kellele ta enda tütart tutvustanud oli.

9. Maha jäetud pruut

Päev enne pulmi, mil tulevane pruutpaar koos pulmakorraldajaga laua taga istudes abieluga seonduvaid pabereid täitsid, šokeeris peigmees oma ootamatu sõnavõtuga nii pruuti kui ka pulmakorraldajat. Nimelt lükkas ta need paberid käega eemale ja teatas, et ta pole kindel, kas nad on ikka abieluks valmis ning jättis õnnetu pruudi pulmakorraldaja silme ees lihtsalt maha.

10. Isa, kes polnud pruudi pulmadest sugugi vaimustunud

Vanemate õnnistus on oluline nii pruudile kui ka peigmehele, kuid alati leidub ka neid emasid või isasid, kes on valmis julgelt enda hoiatavat arvamust avaldama. Nimelt sosistas üks rahulolematu isa enne tseremoonia algust enda tütrele, et ta võib alati pulmadest loobuda, mitte keegi ei paneks talle seda pahaks. Isa „sosistatud“ soovitus oli aga piisavalt vali, nii et kõik kirikus istuvad pulmakülalised seda kuulsid. Pulmakorraldaja sõnul polnud see just kõige parem algus kauni tseremoonia jaoks.