Väljaande UsWeekly sõnul naudib 54-aastane Cruise armuõnne briti kaunitariga ja üha rohkem on ta hakanud taas aega veetma 10-aastase Suriga.

Tütrega kohtumine on mehe jaoks suur samm, sest ühel hetkel polnud Tom Cruise oma last tervelt aasta aega näinud. Tänavu suvel sai see viga parandatud ning Hollywoodi legend lennutas Suri viieks päevaks Inglismaale, et koos tütrega oma sünnipäeva tähistada. Külaskäik oli väga salajane ning Tom ei tahtnud, et keegi sellest teada saaks. Tema õde Lee Anne DeVett aitas kindlaks teha, et ükski jutt ei leviks. "Olukorda koheldi äärmiselt diskreetselt," sõnas mehele lähedane allikas. Suriga olid kaasas tema ihukaitsja ja lapsehoidja, kuid mitte Katie Holmes.

Isa ja tütart nähti viimati koos 2012. aasta augustis. Suri elab enamalt jaolt koos Katie'ga Los Angeleses, kuid nad külastavad tihti ka New Yorki. Katie, kes on viimased kolm aastat olnud suhtes Jamie Foxxiga, oma endise kaasaga läbi ei käi.

Pikka aega poissmeheelu elanud Tom on ka viimaks leidnud uue armastuse. Staari on märgatud briti kaunitariga, kelle isik pole pressile veel teada. Paar peatub tihti mehe suvilas ja koos käiakse metsa vahel jalgratastega sõitmas. Cruise'i lähedaste sõnul on tal naise suhtes tõsised kavatsused.
Foto: Vida Press

Katie Holmes, Tom Cruise ja tütar Suri aastal 2011 (Foto: Vida Press)