American Academy of Dramatic Arts (AADA) kooli lõputseremoonia peeti 28. mail Hollywoodis Dolby teatris – saalis, kus filmimaailma parimad võtavad vastu Oscareid. Eesti noormehele ulatati lõputunnistus ja kraad filmi-, teatri- ja telenäitlemises.

"1884. aastal asutatud AADA on esimene ning vanim näitekunsti kool ingliskeelses maailmas. Kooli vilistlaste hulgas on 106 Oscari-võitjat, 283 Emmy ja 90 Tony nominenti. Neist tuntumad on Jessica Chastain, Paul Rudd, Anne Hathaway, Adam Scott, Kim Cartrall, Robert Redford, Danny DeVito, Adrien Brody, Grace Kelly," tutvustab Rehi oma kooli, mille vilistlaste hulka temagi end nüüd lugeda saab.

"Olen siiani ainus eestlane, kes on selle akadeemia lõpetanud. Selle kooli nimi on kaubamärgina kõrgelt hinnatud Hollywoody filmitööstuses. Kooli vilistlasi iseloomustab professionaalsus ja pühendumus," märkis ta.

Lisaks lõputunnistusele ootas Arturit aga ka teinegi tunnustus: teda valiti kooli esindusgruppi. "Akadeemia moodustab 75 lõpetanust 20-liikmelise Kompanii-aasta eliitgrupi, mis esindab kooli Hollywoodi filmitööstuses. Mul oli au osutuda valituks. Eelnev meedia huvi on aidanud mul siiani jõuda ning leida toetajaid," märkis ta.

Publik soovib palju õnne!