Kõnealused pildid on tehtud Itaalias, Clooney Como järve ääres asuvas suvekodus. Neil võib näha nii 56-aastast staari, tema abikaasat ja paari väikeseid kaksikuid Ellat ning Alexandrit.

Clooney sõnul ronisid fotograafid tema maja ümbritsevatele puudele ning aiataradele, et neid pildistada. See on aga eraellu tungimine ja nii annab mees ajakirja kohtusse.

"Fotograafid on mind ja minu pere pildistanud ebaseaduslikult, seega peame astuma samme, et tagada oma laste turvalisus," teatas mees.

Ajakiri on tegutsemisviisi õigustanud kuna paari näol on tegemist avaliku elu tegelastega. "George ja Amal Clooney on äärmiselt populaarsed avaliku elu tegelased, kellest inimesed huvituvad. Paari vanemateks saamine on seda huvi veelgi suurendanud. Avaldasime fotod avalikkuse survel, kes George'i armastab. Me ei ole fotode avaldamisega seadnud ohtu ei teda, tema naist ega lapsi," teatasid ajakirja esindajad.

39-aastane Amal ja 56-aastane George Clooney said lapsevanemateks 6. juunil, mil Amal tõi ilmale kaksikud Ella ning Alexandri.