10. juubelit tähistava festivali kava keskmes on kahepäevane ettevõtluskonverents Kultuurikatlas ning 5.-7. aprillini Tallinna klubid ja kontsertsaalid vallutav muusikafestival ligi 250 artistiga kogu maailmast.

Kolm päeva kestev muusikaprogramm sisaldab valikut eksperimentaalsetest tulevikuhelidest tabelipopini, tantsubiitidest metalini ja folgist klassikani. Oma lavasid esitlevad taas TMW kaaskorraldajad Raadio 2, Viljandi Pärimusmuusika Festival, Üle Heli festival, Manka Boutique Pop Festival, World Clinic, Intsikurmu Festival, Weekend Festival, Estonian Funk Embassy, Live Nation Baltics, Fenno-Ugria, Vene Teater, Damn.Loud agentuur koostöös Soome Tuska metalfestivaliga, samuti lõunanaabrite Positivus Festival koos I Love You Records plaadileibliga. Taas on festivali kavas ka hiphopi ning d’n’b õhtud. Kahel õhtul on kavas festivali esitleja Telia eriprogramm, mida saab Telia vahendusel ka veebis otse- ning järelvaadata.

TMW avakontserdi üksikpiletid hinnaga 40–55 eurot on alates tänasest müügil Piletilevis. Pääsu avakontserdile tagab nii üksikpilet kui ka festivali toetajapass ning konverentsi ja festivali ühispass. Festivali tavapass avakontserdil ei kehti. Rohkem infot festivali kohta leiad SIIT!