Ärimees ja popstaar AIVAR RIISALU elab pärast kaheaastast pausi taas ühes majas koos oma tütre ema ja kauaaegse elukaaslase LEILA MILLERiga.

Praegu Eestis müüvaima bändi Meie Mees solist Aivar Riisalu (42) on nimetanud endist populaarset lauljat Leila Millerit (42) oma elu saatuslikuks naiseks. Nad tutvusid 1980ndate algul, kuid Leila eelistas Aivarile tookord muusik Valdo Randperet, kellega pageti koos vabasse maailma pageti. Kui aga Leila 1990ndate algul Rootsist üksi Eestisse naasis, ei läinud kaua, kui neist sai Riisaluga paar. Sündis tütar Carmen-Maria (7).

Viimasel ajal vindunud kooselu lõppes kaks aastat tagasi. Aasta eest siirdus Leila koos tütrega Rootsi, otsima oma kohta elus. Ent septembris naasis Miller taas Eestisse. Praegu elavad Riisalu ja Miller kooselu ajal soetatud majas Tallinna äärelinnas. Riisalu on Leila hoole alla andnud ühe oma mõisa majandamise.

Elukaaslased või majanaabrid?

Riisalu tõrjub kategooriliselt väidet, et tema ja Leila Miller on jälle paar. «Me elame küll ühes majas, aga mitte koos,» kinnitab ta. «Kui Leila oli Rootsis, elasin seal majas mina, ja kui ta tagasi tulles sinna elama asus, ei näinud ma põhjust välja kolida. Pealegi saan ma nii rohkem oma tütrega koos olla.»

Leila Miller teatab, et ei anna mingeid intervjuusid. «Aga mul on väga jutukas elukaaslane,» lisab ta leebel toonil. «Ma olen kõigega nõus, mis ta suust välja ajab.» Siiski elukaaslane? Või lihtsalt majanaaber?

Riisalu sõnul on nad Leilaga teineteist vabaks andnud, elades kumbki oma isiklikku elu. «Mingil juhul ei tohi öelda, et me elame koos, see võib meie mõlema tuleviku ära rikkuda,» vannutab Riisalu.

Fännide piiramisrõngas

Meie Mehe fänniklubi koduleheküljel arutavad noored tütarlapsed, kes neist Aivarisse rohkem armunud on. Selline ehe, kohati sonimisena tunduv imetlemine saab osaks vähestele Eesti artistidest. Muu hulgas pahandab Meie Mehest, peamiselt küll Riisalust hullunud neiukesi keegi tütarlaps Mirje, kellega Aivar kontsertide järel liiga palju aega veetvat, nii et ülejäänud löögile ei pääse. Teised, vähemegoistlikud fännid aga kaitsevad Riisalut: peaasi, kui Mirje «meie Aivari» õnnelikuks teeb. «Kui Aivar on ta välja valinud, ju ta on siis seda väärt,» võib nende arutelu kokku võtta.

Riisalu eitab lähemaid suhteid Audentese ülikoolis õppiva Mirje Järvega (24) sama kategooriliselt kui teineteise taasleidmist Leila Milleriga: «Mirje on ju alles laps, ta võiks mulle tütre eest olla!» Veidi järele mõelnud, tunnistab Riisalu, et Mirjet võib nimetada tema heaks sõbraks: «Olen temaga suhelnud ja suhtlen ilmselt ka tulevikus, mis ei tähenda sugugi seda, et me peaksime leivad ühte kappi panema — teine na noor alles.»

Mirje sõnul pole nad Aivariga ametlik paar. «Meie vahel on lihtsalt armas ja siiras sõprus. Kontsertidel kaasas olen käinud kolme kuu jooksul ühe korra, seda ei saa ju pidada eriti sagedaseks? Fännan teda küll, aga ehk natuke teistmoodi…»

Riisalu arvates klopib tema ja Mirje tutvuse ümber vahtu hoopis üks pettunud naisterahvas. «See inimene on olnud lühiajalistes suhetes mitme tuntud mehega, ja olen kuulnud, et mina pidin olema järgmine. Kuna aga nii ei läinud, elab ta nüüd ennast kuulujutte levitades välja.»

Meie Mehe populaarsuse alus on Riisalu arvates vahetu suhtlemine publikuga. Ja samas on see ka nende häda. «Me ei põgene pärast kontserti tagaukse kaudu,» sõnab Riisalu. «Tuleme rahva sekka, vahetame inimestega paar lauset. Sellest aga tehakse kaugeleulatuvaid järeldusi.»