Odahiid ANDRUS VÄRNIK (30), kes tõusis läinud nädalal jõuliselt areenile uue armuseiklusega, võib kergendatult hingata. Prokuratuur ei võtnud menetlusse Brit Valli (18) avaldust, milles neiu kahtlustas atleeti oma Gucci kella pihtapanemises.


Brit, kes kirjeldas eelmises Kroonikas värvikalt oma armuafääri Värnikuga, pani Põhja Politseiprefektuurile avalduse teele 24. augustil. Pöördumises seadusekaitsjatele kirjeldas Vall, kuidas ta veetis Andrus Värnikuga öö viimase sõbra korteris ning unustas tualetis käies oma 10 000 krooni maksva Gucci käekella peeglilauale. Pärast juhtunut mais, nagu Brit avalduses sõnas, on ta pöördunud korduvalt Värniku poole, lootusega kell tagasi saada, kuid seda pole sündinud. Viimases hädas, kuid hiljem, kirjutaski Vall politseile avalduse. Mihkel Loide Põhja Politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroost kinnitab, et Valli avaldus jõudis nendeni 25. augustil, kuid läinudreedese seisuga on see saadetud edasi Põhja Ringkonnaprokuratuuri.
Põhja Ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Maria-Elisa Rannajõe tõmbab aga teemale joone alla — menetlust Valli avalduse põhjal siiski ei alustata! «Menetlust ei alustatud, kuna selle avalduse põhjal ei leidnud varguse fakt kinnitust,» põhjendab Rannajõe.
Ajasulust avitab Briti praegu juba teine ajanäitaja – küll mitte enam Gucci, vaid Roberto Cavalli kell.