Staarid räägivad avameelselt, kui vanalt nemad seda esimest korda tegid.

Angelina Jolie, kui oli 14-aastane
Angelina on öelnud, et pärast süütuse kaotamist jäid emotsioonid vajaka. "Ma polnud enam mingi plikatirts." Tahtes poisiga rohkem lähendust tunda krahmas ta noa ja lõikas sellega teda. "Poiss lõikus mind vastu." Sellest sai alguse Angelina enesevigastuskomme.

Brooke Shields, kui oli 22-aastane
Staar on öelnud ajakirjale Magazine, et ta soovib, et oleks selle asjaga varem ühele poole saanud.

Daniel Radcfliffe, kui oli 16-aastane
"Harry Potteri" staar pajatas, et kaotas tol ajal süütuse endast palju vanemale naisele. Ajakiri Us Weekly tuvastas isiku, kelleks osutus Danieli eks-tüdruk, kes oli siis 23 aastat vana.

Fergie, kui oli 18-aastane
”Olen olnud alati väga seksuaalne inimene. Olen tihti pidanud end tagasi hoidma. Et kaotasin süütuse 18-aastasena… see nõudis palju vaeva.”

Johnny Depp, kui oli 13-aastane
Filmi “Sweeny Todd” võtetel pajatas näitleja ajakirjale Rolling Stone jutu sees: “Ma pole kunagi midagi nii koostööd nõudmist varem teinud, kui välja jätta 13-aastasena süütuse kaotamine…” No mine ja võta kinni, kas on nali või mitte…

Kelly Osbourne, kui oli 13-aastane
Pärast süütuse kaotamist kartis nooruke Kelly, et ta on rase.
Matthew McConaughey, kui oli 15-aastane
Rohkem fakte Matthew Playboy ajakirjas ei paljastanud. “Ma pole selline, kes kuulutaks intiimseid asju teistele.”

Megan Fox, kui oli 17-aastane
Näitlejatar rääkis, et tema esimene kord polnud üldse piinlik, sest ta oli väga armunud.

Paris Hilton, kui oli 15-aastane
Tori Spellingu vend Randy kuulutas, et oli pärijannalt võtnud süütuse kaks kuud pärast seda, kui noored Palm Springsis kohtusid.

Sienna Miller, kui oli 16-aastane
Sienna on rääkinud, et tema ema käskis tal seksida esimest korda kodus. “Ta ütles, et parem tee seda siin, kui sa seda kavatsed teha!”

Woody Harrelson, kui oli 17-aastane
”Kuigi me mõlemad ei teanud, mida me teeme, olime palavikuliselt asja kallal. Kuni ta vanemad tulid koju. Uksed lendasid lahti, kõik läks järsku valgeks, nemad karjusid ja mina toppisin alukaid teksapükstetaskutesse. Koos tema rinnahoidjatega.”