Ookeanitagustes kõmulehtedes möllab BRAD PITTi, ANGELINA JOLIE ja JENNIFER ANISTONi buum. See möllab seal muidugi iga nädal, aga seekord Pitti ja Jolie lahkumineku kuulduste varjus hullemini kui kunagi varem. Mida lehed kirjutavad?

 
In Touch Weekly väidab, et Angelina pettis Bradi  filmi Salt võtetel oma kõnetreeneriga. Kõnetreener on kuulduse küll ümber lükanud, aga see selleks. Samuti paljastab ajakiri, et Jennifer puhkes nutma, sest «kuigi Angelina on Bradi elu ära rikkunud», jääb talle sellest suhtest vähemalt armas tütar Shiloh. Liigutav!
Ajakiri Star on kindel, et Jennifer võtab Bradi tagasi. Ta lihtsalt ootab ära, kuni Brad ja Angelina ametlikult lahku lähevad. «Brad teadis, et Jennifer oskab teda lohutada - täpselt nii nagu nende abielu ajal,» kirjutab Star. Nunnu!
Ajakiri OK! karjatab kaanel: «Brad ja Jennifer on jälle koos!», kuid sees on juttu vaid nende põgusast «emotsionaalsest» kohtumisest Haiti heategevusüritusel. «Brad on Jenniferi järele hull. Ta ei suuda muust mõelda,» paljastab mingi allikas.
Us Weekly räägib, kuidas Angelina Bradi peale kogu aeg karjub ja et Brad on hulluks minemas. Muu hulgas kurjustab Angelina Bradiga sellepärast, et tema keedetud munad on liiga vedelad. Lisaks käib Angelinale närvidele, et Brad fännab Obamat, New Orleansi ja kunsti. Mage.
Kuulujutud kuulujuttudeks. Eelmisel nädalavahetusel käisid Brad ja Angelina koos Režissööride Gildi auhinnagalal. Ja jutud selle kohta, et nad ei kavatse Oscarite jagamisele tulla, ei vasta samuti tõele. «Nad võivad vabalt tulla,» arvab üks nende lähikondlane. Mine tea, ehk hoiavad isegi teineteisel käest kinni?