"Tallinna Televisioon alustab sügishooaega uuenduskuuri läbi teinud saadetega, aga ka täiesti uute sarjadega. Teletöö on täis ootamatusi. Täna kell 23.05 algama pidanud saade “Telegram Anu Saagimilt” kahjuks vaatajateni ei jõua," seisis telekanali kodulehel teisipäeva õhtul riputatud teade.

TTV poolt lisatud uue hooaja reklaamklipis öeldakse, et saate ärajäämise näol on tegemist lausa väikese skandaaliga. Selle asemel näidati kordust saatest "Suvestuudio", kus juhtumisi oli külaliseks bravuuritar Saagim ise.

Tallinna TV juhatuse liige Revo Raudjärv kinnitas ERR-ile, et nad vaatasid saate "Telegram Anu Saagimilt" valmimise järgselt üle ning see ei vastanud nende ootusele. "Seega tuli vastu võtta otsus, et saade ka eetrisse ei lähe," sõnas ta.

"Kuna Anu Saagim loobus antud projektist, jääb see saatesari hetkel käivitamata," selgitas Raudjärv ja lisas, et sel sügisel tuleb Tallinna Televisiooni eetrisse mitmeid põnevaid uusi projekte, kuid seda, mis antud eetriaja endale võtab, nad hetkel veel ei tea. "Anname seda peagi teada."

Kroonikaga rääkinud Saagim ütles, et saadet reklaamiti algusest peale valesti välja, sest tegelikult pidi tema osalema hoopis külalisena, mitte saatejuhina. "Mina ei ole mingi saate tootja nagu kuskil juttu oli," ütles Saagim.

Raudjärve kommentaari, et "Telegram Anu Saagimiga" ei vastanud ootustele ja seetõttu eetrisse ei läinud, bravuuritar ise kommenteerida ei osanud. "Saate tegijad olid ikkagi Mariann Joonas ja Hando Tõnumaa, kes töötavad Telegramis," ütles Saagim vaid teema lõpetuseks.