Anne ja vaid 37-aastaseks elanud Jaak kohtusid juba tudengitena ning viimasel kursusel panid noored ka leivad ühte kappi. Kuid 22-aastaselt emaks saanud lauljanna tundis juba enne pulmi, et nende kooselus pole kõik korras.

Koos Jaaguga koolipeole suundnud Annele ei meeldinud, et tema noormees teiste neidudega aega veedab, ning ta väljendas oma pahameelt. "Aga ta muidugi tegi mulle kätega selgeks, et see pole üldse minu asi," rääkis lauljanna telesaates nende suhte alguses toimunud vahejuhtumist.

Koduvägivalla ohvrid tihti süüdistavad vägivallas ennast, ning ka Anne tundis sama: "Arvasin, et ehk olin tõesti ise midagi valesti teinud, sest inimene hakkab ju kohe ennast süüdistama. Mõtlesin, et ehk oleksin pidanud vaikima..."

Mida kuulsamaks Anne sai, seda rohkem hakkas ta ka kodust eemal olema ja see ei meeldinud Jaagule. Karjääri edenedes käis lauljanna paar korda lahutust sisse andmas, kuid Jaak aina lubas enda käitumist parandada. "On mehi, kes suudavad end vaos hoida, ja on mehi, kes seda ei suuda," ütles ta kolm aastat kestnud abielu kohta ja lisas, et on Jaagule tänulik nende tütre Kerli eest.