Balta pruutneitsi rollis oli edukas muusikamänedžer Sandra Sersant. Oma kohalolekuga austas paari ka Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi, kümnevõistleja Janek Õiglane ja olümpiasangar Allar Levandi.

"Suur aitäh teile, eks natuke ikka (on ärevus hinges)," lausus möödunud nädalal Nazarov, kes käis saate "Ringvaade" rääkimas kümnevõistleja Kevin Mayeri hiljutisest maailmarekordist. "Pigem tuleb väiksemat sorti pulmapidu," tunnistas mees.

Ksenija ja Andrei suhtest sahistati pikka aega, ent 2008. aasta suvel said pikka aega kestnud kuulujutud lõpuks vastuse. Esialgu treenis Baltat Andrei Nazarovi toonane abikaasa Remigia Nazaroviene, kuid ootamatult lahvatas Ksenija ja Andrei vahel armuleek.

Nad on kõiges samal lainel. Ühised rõõmud, ühised mured. Ja muidugi naljad. “Meil on samasugune huumorisoon,” rääkis Ksenija Balta toona suhtest Andreiga ajakirjale Naised.

Aastal 2005 jäi “Eesti kergejõustiku kuningannaks” ristitud Ksenija Nazarovile silma, mees tõi temast välja tõelised sportlikud võimed ja jäi ise ürgsemate instinktide võrku. Tõmme oli vastastikune, tunnistavad nad hiljem. “Andrei on väga enesekindel, oskab erinevaid asju hästi teha,” iseloomustas Balta oma kallimat. Suhtest rääkides nentis paar, et eks neid tülisid tuleb ikka ette, ent Ksenija turtsub tavaliselt kõigest viis minutit.

Andrei abielust Remigija Nazarovienėga sündis poeg Deividas Nazarovas, kes on leedu korvpallur.