Lauljanna ei suutnud otsesaates täpselt kirjeldada seda, mis juhtus selle paari päeva jooksul, kui ta liitus EKRE-ga ja otsusas kiiresti ka lahkuda. "Kahjuks ei ole lõplikult võimalik lahti rääkida. Võib-olla oleks mõtekas küsida nende käest, et mis juhtus, kuna mind on ainult üks," kommenteeris ta.

Sisask ütles, et poliitikuna oleks ta tõeline lillelaps ja tema mureks on just loodus. Kindlasti ei oleks tema ülesandeks mõne ühiskonna liikme halvustamine. "Ma olen arvanud, et Eesti rahvas peaks olema ühtne. Kindlasti ma ei ole selline lõhestaja, nagu ühe huvigrupi teisest eemaldaja," ütles ta.

Kuid immigratsiooni küsimustes on ta kindlasti konservatiivse maailmavaatega. Tema oleks pigem nõus abistama ja investeerima arengumaadesse, kui võtta vastu mugavuspagulasi.

Aga kas Sisask oleks nõus uuesti erakonnaga liituma? "Kui nüüd EKRE tõesti tuleks sellise ettepanekuga ja kui nad tõesti mõtleks nüüd ümber, et nemad oleksid võimelised tegema ka kompromisse oma nägemustes. Me ei saa öelda osadele maksumaksjatele, et nad on vähem väärt, kuigi nad on väga toredad ja intelligentsed inimesed," ütles Sisask ja lisas, et talle EKRE poliitika muidu meeldib.