„Ta valitseb aastat 2018 nii nagu keegi poleks arvata julenud. Kaasa arvatud ta ise,“ kirjutab Siim Nestor septembri alguses ilmunud Eesti Ekspressi külgedel. Salapärane räppar nublu, kes andis vaid paar nädalat tagasi Tallinnas, Kultuurikatlas karjääri seni suurima soolokontserdi, rõõmustab jõulude eel Lõuna-Eesti fänne kontserdiga Tartu Kammivabriku tehasehoones. Tegemist on nublu viimase ülesastumisega sel aastanumbril ning jõulukuule omaselt ei puudu esinemiselt ka magusad üllatused.

Ajalooline kontsertkoht, kus eelmisel sajandil hoogsalt kamme, kilekotte, lauatennisepalle ja palju muud põnevat toodeti, on täna värskelt avatud sündmuskeskus, mis on septembri keskpaigast võõrustanud mitmeid külalisi, ent nublu kontsert on esimene suur avalik sündmus.

„Meil on väga hea meel, et nublu valis oma esinemiskohaks just Tartu Kammivabriku. Ülikoolilinna uus sündmuskeskus oma industriaalse interjööriga sobib selleks ideaalselt ning olen kindel, et publikul jätkub meie juures avastamisrõõmu,“ lausus Tartu Kammivabriku tegevjuht Kätriin Seli.

Räppar nublu selle aasta viimane kontsert toimub 7. detsembril Tartu Kammivabriku tehasehoones aadressil Teguri 28A. Piletid alates hinnaga 15€ tulevad müüki neljapäeval, 1. novembril kell 10. Lisainfo leiab Facebookist.