Prints Harry pihib, et talle meeldib tulesid ära kustutada. Kui ta on ruumis, kus põleb palju lampe, siis tunneb prints Harry juba kiirelt, kuidas näpud sügelevad lülitit vajutama.

Mehe enda sõnul ei saa sellest harjumusest aru tema naine Meghan Markle, kes ütleb: “Milleks kustutada tuled ära? Nii on ju väge pime.” Seepeale ütleb prints Harry Meghanile, et pole vaja, et ruumis põleks kuus lampi, kui tegelikult saab väga hästi hakkama ka ühega. Mehe sõnul sai ta selle kombe külge oma isalt prints Charles’ilt, sest just temaga see algas. Tulesid meeldib kustutada ka prints Williamile. Meeste sõnul on see neile niimoodi külge jäänud, et lausa imelik hakkab, sest nad hakkasid seda enesele teadmata tegema ja nüüd on sellest harjumus.

Tulede kustutamine pole aga ainus asi, mida prints Charles oma poegadele õpetas. Näiteks õpetas Charles oma poegi prügi üles korjama. Prints Harry meenutab, et teda isegi noriti koolis seetõttu, sest kui kuskil midagi vedeles, korjas Harry selle üles ja pani prügikasti, vahendab Mirror.