“Nii Lenna kui ka Ewert ja draakonid on varemgi pakkunud Muusikaauhindade galal võimsat esitust. Meil pole kahtlustki, et ka seekord ei pea publik pettuma,” lausus Eesti Fonogrammitootjate Ühingu juhatuse liige Danel Pandre. “Uudo jaoks on see küll esimene kord Muusikaauhindade õhtul üles astuda, aga Saku Suurhalli lava pole tallegi võõras. Kindlasti võib ka Uudolt vägevat esinemist oodata,” lisas Pandre.

Lenna debüteeris sooloartistina Eesti Muusikaauhindade jagamisel 2011. aastal ja võitis kohe aasta debüütalbumi, aasta naisartisti, aasta popalbumi ja aasta parima laulu tiitlid. Aastate jooksul on Lennal kogunenud riiulile kokku 6 muusikaauhinda.

2012. aastal domineeris auhindade jagamisel Ewert and The Two Dragons võites albumiga “Good Man Down” aasta albumi, aasta ansambli, aasta rockansambli, aasta muusikavideo ja aasta parima laulu auhinnad. Ka neil on sarnaselt Lennale bändiruumi aastatega kogunenud 6 auhinda.

Eesti Muusikaauhinnad 2019 toimuvad 24. jaanuaril Saku Suurhallis. Aasta suurejooneliseima muusikagala piletid on saadaval Piletilevis.