Nüüd tuli 26-aastane Miley aga välja uue paljastusega, väites, et tema 51-aastane ema Tish on see, kes on ta uuesti halvale teele viinud. Popstaarist näitlejanna, kelle üks tuntumaid rolle on Hannah Montana, nentis hiljuti, et tõmbab töövälisel ajal emaga koos kanepit.

Samas tunnistas Miley, et töö ajal ta kanepit suitsetada ei taha, sest vastasel korral pole tema tulemus eriti hea. Septembrikuus ütles Miley aga intervjuus väljaandele The Sun, et soovib hoida pea selgena, töötamaks oma uute lugude ja albumi kallal.

Miley on varem öelnud, et kanep on halvasti mõjutanud tema energiataset ja võimet esineda. “Kanep ei võimalda mul olla nii energiline, kui sooviksin, ja keskenduda oma tööle,” ütles lauljanna.

Esimest korda rääkis Miley kanepist loobumisest 2017. aasta maikuus, kui ta käis telesaates “The Tonight Show With Jimmy Fallon”.

Viimasel ajal on Miley rääkinud ka sellest, et proovib säilitada vaatamata hiljutistele sündmustele head meeleolu. Nimelt põles eelmisel kuul maha Miley ja tema kihlatu Liam Hemsworthi Malibus asunud uhke kodu.