Reklaamklipi järgi võib ennustada, et sel aastal Morna linnapeaks saanud Mare Peterson (Anne Veesaar) läheb Riigikogu külastama, ning võtab Are (keda mängib Saare abikaasa Ülle Lichtfeldt) kaasa. Millegipärast kohtub Mare tegelaskuju aga ainult sotsidega.

"Selles osas on nad sees ikkagi seoses Mare tegelaskuju hiilgava poliitikukarjääriga. Tegemist on aastavahetuse huumorieriga ja me ausalt ei ole kellelegi teinud propagandat," ütles Kroonikale sarja stsenarist Andra Teede.

2015. aasta alguses lahvatas sarnane skandaal, kui Saar taas enne valimisi Raimina ennast Morna linnas ilmutas. "Minu teada tekkis toona probleem seoses sellega, et telekava muutus viimasel hetkel ja osa, kuhu tema oli sisse kirjutatud lükkus liiga lähedale valmistele," kirjeldas ligi nelja aasta tagust skandaali Teede.

Toona furoori tekitanud osa läks eetrisse 17. jaanuaril ja valimised toimusid 1. märtsil. Tänavused valimised toimuvad 3. märtsil.

Ka ERR-i kommunikatsioonijuht Pille-Mai Helemäe ei näe poliitikute kaasamises suurt probleemi. "Kui Alma ja Laine jõuavad omadega Estoniasse ja suisa lavale, siis Mare ja Are hoopis Toompeale, kus poliitikutega kohtumises pole ju midagi üllatavat. Pikaajalisi järeldusi sellest teha ei tasu ja soovitame televaatajatel õhtut nautida, sest tuleb tõesti üks väga eriline osa, millega vanale aastale punkt panna," kirjeldas Helemäe mornakate seiklusi pealinnas.

Ligi neli aastat tagasi väitis Saar, et tema ei pakkunud ennast sarja, kuid on ikkagi hingelt näitleja. "Kui ma Riigikogus lõpetan, töötan selles valdkonnas edasi. Kui mul on võimalus oma erialast tööd teha ja see ei võta liiga palju aega, siis teen seda hea meelega!" ütles ta siis.

Pärast eelmist Saare skandaali kinnitas Teede, et süü oli tema õlul ja lubas probleemil mitte korduda. "Ma võtan selle süü täiesti omaks. See oli nii kohutav viga meie kõigi poolt, mul on tegelikult hästi hea meel, et valimised on läbi ja kindlasti järgmistel valimistel teen ma endale nimekirja, panen seinale ja teen selle asja endale selgeks," rääkis Teede toona Raadio 2 saates "Eetris on Maarja Merivoo-Parro".

Vaata "Õnne 13" 31. detsembril ekraanile jõudva osa reklaamklippi!