Ettevõtete raskused tekitasid kokale kahju ligi 23 miljonit dollarit ja mitme restorani sulgemine hakkasid raskelt mõjutama Oliveri tervist, vahendab veebileht news.com.

Kokk ise tõdeb, et ta ei ole depressioonis olnud, kuid tajus üks päev, et on kurb ja saab liialt vähe magada. Elus ei olnud hetke, mil ta oleks saanud telefoni täielikult kõrvale tõsta. Oliver kirjeldab, et jõudis koju ja kui pere magama läks, ajas tema ikka telefonis asju edasi ning sai magama minna alles kell 1 öösel, kuid juba 3 tundi hiljem oli äratus.

Teades, et midagi peab muutuma, hakkas Oliver une ja magamise kohta uurime ja sai teada, et kuigi toitumine ja liikumine on olulised, jõuab kõik siiski piisava uneajani tagasi.

Nüüd on Oliveril kindel uneplaan, ta läheb iga õhtu kell 10 magama, hoiab oma magamistoa jahedana ning kannab silmaklappe, et valgus võimalikult edukalt ära blokeerida.

Mees ise naerab, et ta on kui laps, sest paneb omale iga õhtu kella 10ks meeldetuletuse, sest muidu võib uneaeg mööda minna. Piisav magamine on Oliveri sõnul avaldanud üllatavalt head mõju.