Meghanit tundev inimene rääkis Mirrorile, et Meghan lootis kiiresti kunglikku perekonda sulanduda, ent on läinud teisiti. Viimasel kuul on meedias põhifookuses olnud tema väidetav vimm Catherine'iga. Meghanit kurvastas seegi, et kuningakoja esindajad ütlesid talle, et ta ei või seda teemat ise avalikult kommenteerida.

Väidetavalt on Meghan üpris keeruka iseloomuga ning ta pole eriti järeleandlik. Mitmed temaga pidevalt kokku puutuvad töötajad on märkinud, et temaga on raske.

Uues kuninglikus rollis olles sulges Meghan oma Instagrami konto. Küll aga lõi ta siis vale nimega konto, et oma sõprade tegemisi jälgida. Paraku mõjus see talle väga halvasti. Ta nägi ka erinevaid pilapilte ja kirjeldusi enda kohta, mis tegid talle haiget.

Kurjad lehepealkirjad ning kommentaarid on pannud Meghani muretsema oma turvalisuse pärast. Ta ei julge kuskile üksi minna, kuna kardab, et keegi võib teda füüsiliselt rünnata. Kuigi Meghan oli juba varasemalt näitlejana tuntud, ei olnud ta valmis sääraseks tähelepanekuks, mille tõi kaasa prints Harryga abiellumine.

Ent vähemasti ühes võib ta kindel olla - Harry toetab tema tegemisi. Ta on oma naise suhtes äärmiselt kaitsev ning annab endast parima, et ta õnnelik oleks.

Paari esiklaps sünnib aprillis.