Kui möödunud suve hakul väisas Jaakko Eino Kalevi Telliskivi peolokaali koos oma lapsepõlvesõbra Sami Toroiga ehk Man Duona, siis sel korral vajab esitlemist hoopis tema värskeim kauamängiv “Out of Touch” (“Kättesaamatu”). Praegusel ühenduvusajastul on enda välja lülitamisest saanud suur luksus ja oktoobris plaadifirma Weird World alt ilmunud viiendal albumil uuribki Kalevi just seda “olulist õndsust” ning mediteerib kireval karussellil.

Kreekas veedetud ajast inspiratsiooni ammutanud muusik sirutab uute lugudega tiibu ja keskendub sisemisele minale. “Kõik teavad kättesaamatuse tähendust ja tavaliselt on sellel negatiivsed varjundid, näiteks puudub värskeim informatsioon. Kättesaamatus võib olla aga kõige ideaalsem olek,” seletab Jaakko.

Aastal 2017 nii Helsingis kui ka tema kodulinnas Berliinis kirjutatud ja produtseeritud kümne looga näitab Kalevi taaskord oma multiinstrumentalisti oskusi ning kõik pillid on ta sisse mänginud ise. Igast loost kõlab läbi Jaakkole omane soojus ja meloodiline elegants – olgu selleks siis albumi hoogne avaträkk “China Eddie” või välkkiire ühiskonna südamele koputav “People in the Centre of the City”.

Sveta Baari uksed avanevad 8. veebruaril kell 21.00. Pilet on võimalik eelnevalt osta Ticketeri
vahendusel vaid 7 € eest, kohapealt juba 10 €. Rohkem infot sündmuse kohta leiab Facebookist.