"Minu siiras unistus on, et inimesed ei vihkaks. Päris tõsiselt, see kurjus ja kadedus, mis ei ole ainult Eestis vaid terves maailmas, see on läinud tõsiselt üle mõistuse suureks," unistab 36-aastane Sünne, kes on tuntud eelkõige kui Patuse Poole endine solist.

Vaid 17-aastane Emily J, kes osales sel aastal xtra basicuga Eesti Laulul, ütles: "Ma unistan hingerahust ja tasakaalust. Võiksin öelda, et tahaksin autot ja uut maja või ägedat poisssõpra, aga lõppude lõpuks me ju otsime läbi nende asjade õnnetunnet ja seda, et me oleksime endaga rahul. Kui ma tean, et mul on hinges rahu ja hea on olla, olen ma õnnelik."

"Ma unistan õnnest. Kuna terve elu on mul olnud suurim võitlus justkui ärevusega ja iseendaga, oma mõtetega, siis ma tahaks jõuda punkti oma elus, kus ma olen välja mõelnud, millega ma tahan tegeleda ja kuhu ma soovin jõuda. Unistan saada kindlad asjad paika ja jõuda punkti, kus ma tunnen, et olengi õnnelik," rääkis oma unistustest lauljanna Sissi.

Kuigi meie eelmise eurolauliku Elina Nechayeva mõned unistused said eelmisel aastal juba teoks, on tal siiski mitu mõtet veel olemas. "Ma unistan väga palju. Mul on komme, kui ma näen ühesuguseid numbreid kellal näiteks: 00:00 või 11:11, siis ma alati soovin terve minutaega soove. Esimene soov on alati tervis - minule ja minu lähedastele. Kui inimesel pole tervist, siis ei aita mitte midagi ja on keerulisem tunda rõõmu igapäevastest asjadest. Palju armastust - endale ja teistele, sest kui endas valitseb armastus, siis saab seda ka teistele kinkida. Kolmas unistus on kinkida oma muusikaga inimestele häid emotsioone ning võimalikult paljusid kõnetada."