Tori Spelling

45-aastasel Spellingul on abikaasa Dean McDermottiga lausa viis last. Viimastel aastatel on teda nähtud peamiselt tõsielušoudes.

Shannen Doherty

Doherty viimased aastat on möödunud enda tervise eest hoolt kandes. Nelja aasta eest diagnoositi näitlejannal rinnavähk, kuid praeguseks on ta juba tervenemas. Vaatamata sellele on tal jätkunud jõudu ka karjäärile ning varsti peaks välja tulema ka populaarse 80ndate teinifilmi "Heathers" uusversioon, kus Doherty mängib.

Ülevalt vasakult: Tori Spelling, Jennie Garth, Gabrielle Carteris ja alt vasakult Brian Austin Green, Ian Ziering ja Jason Priestley

Jason Priestly

Doherty venda "90210's" mänginud Priestly on viimasel ajal tegelnud rohkem režissööriks olemisega, kui ise kaamera ees näitlemisega. Ta on kahe lapse isa ning viimastel aastatel on ta sattunud paari karmi õnnetusse, mis õnneks õnnelikult lõppesid.

Jennie Garth

Pärast seriaali lõppu sai näitlejanna palju tööd Hollywoodis. Ta võttis osa ka "90210" uusverisoonist, mis alustas 2008. aastal ja kestis 5 aastat. Tal on kolm tütart.

Brian Austin Green

Ka Green on ekraanil olemisest pigem taganenud kaamera taha. Kuid tema on peamiselt uudistes püsinud tänu kuulsale abikaasale. Nimelt on Green abielus maailma üheks seksikaimaks naiseks peetava Megan Foxiga, kellega näitlejal on ka kolm last.