Eelmisel aastal pilgeni väljamüüdud Alexela Kontserdimajas täiesti hingematva show andnud maailma kuulsaim showpianist Peter Bence naaseb Eestisse 3. oktoobril. Mees, kelle sõrmede all kõlab klaver kui orkester ja kelle töötlused The Queeni, Michael Jacksoni ja teiste megastaaride lugudest on kogunud internetis üle 300 miljoni vaatamise, annab Alexela Kontserdimajas kontserdi oma uue maailmaturnee raames. Piletid kontserdile tulevad müügile reedel 15. märtsil kell 10.00.

Peter Bence on rokkiv klaverivirtuoos, kes on elavaks tõestuseks sellele, et klassikaline klaverimuusika on kõike muud kui igav - oma kontserdil segab ta muusikalised žanrid haaravaks etenduseks. Oma jõulise lähenemisega popmuusikale toob ta kontserdisaalidesse nii noori kui vanu. Bence ütleb ise, et eksperimenteerib kõigega, mida klaver talle pakub - kogu klaverikorpus on haaratud mängu. See on teatraalne show, kus tempo on kruvitud maksimumi. Popmuusikatöötlused kõlavad uues ja erakordses esituses, mis ei jäta ühtegi kuulajat ükskõikseks. Bence’i sõnul on tema eesmärk veenda ka nooremaid kuulajaid selles, et klaver on tõeliselt äge instrument ja täissaalid on selle kinnituseks.

Bence on kui Usain Bolt klaveri taga, kellele tänaseni pole vastast. 2012. aasta jaanuaris kroonis Guinnessi Rekorditeraamat ta maailma kiireimaks pianistiks. Bence’i skoor oli 765 klahvilööki minutis, mida tänase päevani pole keegi suutnud üle lüüa.

Piiratud arv pileteid Peter Bence'i 3. oktoobri kontserdile hinnaga alates 28 EUR tulevad müügile Piletilevi müügipunktides üle Eesti reedel 15. märtsil kell 10.00. Eelmine Beter Bence'i kontsert Tallinnas 2018. aastal müüdi viimase kohani välja ja paljudel soovijatel jäi selletõttu kontserdil käimata.