Normet meenutab Kroonikale, et paar nädalat tagasi helistas talle Rainer Nõlvak ja rääkis kui kurvad inimesed seoses Brexitiga on. "Ta ütles, et inimesed on ikka tegelikult väga mures ja seda on kõrvalt kurb vaadata kui hädas on Suurbritannia sellega, et avalik arvamus on pooleks läinud. Hästi paljud nende seast, kes poolt hääletasid, enam ei taha seda õudust." Nii tekkis meestel mõte panna kogu Euroopa laulma, et sealsetele elanikele toetust avaldada. "Oleme ju laulurahvas."

Kuigi algselt plaaniti liikumisega kaasata hoopis koore, siis selle organiseerimine tundus liigalt keeruline. "Siis turgatas pähe, et tegelikult Daniel Levi bänd on ju geniaalne megamixide ja popurriide tegija."

Levi kaasamine läks väga ladusalt ja pikka juttu polnud vaja. "Helistasin Danielile, eks parasjagu oli Soomes ja heade ideedega on nii, et nende tutvustamine ja maha müümine võtab väga vähe aega. Ma arvan, et üks 90 sekundit ja Daniel ütles jah."

Et võimalikult palju riike ja artiste kaasata, peaks kõik oma panuse andma ja seda sõpradele üle maailma jagama. "Suurbritannia sees kindlasti väga paljud võtavad seda kui toetusavaldust ja sõbralikku küünarnukitunnet. Teema tõesti on väga-väga kuum."

Lisaks Daniel Levile on oodatud liituma ka kõik teised Eesti artistid, kes tunnevad, et teema neid huvitab. "See on täiesti avalik platvorm ja absoluutselt kodanike liikumine. Selle taga on 0 eurot ja mitte mingisugust muud ideed kui kõik see, mis sealt välja paistab. Kõik Eesti artistid on palavalt kutsutud tegema oma versiooni, panema kokku lahkumislaule ja jäämislaule."