36-aastane naine oli juba täiesti meeleheitel ja unistas vaid heast mehest ja õnnelikust perekonnast. Nii ta siis võttis vastu julge otsuse ja proovis õnne kohtingurakenduses Tinder, vahendab Mirror.

Kui ta oli paar nädalat Jeffiga suhelnud, kutsus mees ta ideaalsele kohtingule. Nad isegi suudlesid, kuigi oli alles esimene kohtumine.

Järgmisel päeval Jeff enam ühendust ei võtnud ja naine läks uuesti jahile ning kohtus Darryliga.

Ka nemad kohtusid ja kõik läks nii ideaalselt, et naine teda isegi isana kujutles.

Darryl kirjutas naisele juba mõned tunnid peale kohtingu lõppu, kuid varsti võttis uuesti ühendust ka Jeff, kes vabandas, et rohkem suhelda pole jõudnud.

Et oma tunnetes kindel olla, läks ta ühel nädalal mõlema mehega päris mitmele kohtingule, kuid ei suutnud ikka otsustada. Lõpuks mõtles naine, et ehk on abi lastest ja uuris, kuidas mehed lastesse suhtuvad. Kahjuks ei olnud kumbki silmarõõm pisipõnnidest huvitatud.

Löök oli nii suur, et naine lõpetas suhtlemise mõlema mehega ning kustutas ka Tinderi.

Kuu hiljem selgus, et ta on rase, kuid laps võib olla nii Jeffi kui ka Darryli oma. Kuna mehed ei olnud lastest huvitatud, siis ei rääkinud naine kummalegi oma rasedusest ning otsustas neid hoopis spermadoonoriteks liigitada. "Ma teen kõik endast oleneva, et anda talle kahe vanema jagu armastust."