Leedi Amelia Windsor

Briti kuningakoja kõige ilusamaks liikmeks kutsutud Amelia on alles 37. troonijärjekorras ning seetõttu tuleb tal elamiseks ise raha teenida. Kuid tundub, et 23-aastane neiu loodab, et teda ootab ees pikk modellikarjäär, mis talle leiva lauale toob ka tulevikus. Hetkel pole leedi aga varandust veel ise suutnud kokku kraapida.

Prints Edward

Väljaanne The Talko nimetab Kenti hertsogi isegi kõige vaesemaks kuningliku perekonna liikmeks. Kuninganna nõbu saavat ülesannete täitmise eest vaid 400 dollarit iga aasta, millele lisandub sõjaväelase pension. Tema vara koguväärtust hinnatakse lausa 10 miljoni dollarini, kuid enamik sellest on kinni pere hinnalistes juveelides.

Leedi Gabriella Windsor


Gabriella on Kenti prints Michaeli ja Kenti printsess Michaeli teine laps, kes nooruses sattus meediasse hullumeelsete pidudega. Tema endine peika müüs ajakirjandusele maha loo sellest, kuidas nad ujusid alasti Buckinghami palee basseinis ning tegid MDMA-d Windsori lossis. Pole ime, et Gabriella otsustas avalikust elust taanduda ning nüüd ta töötab hoopis vabakutselise kirjanikuna. Kuigi naise artikleid on avaldanud mitmed väljaanded, siis ei ole leedi selle tööga megarikkaks saanud.

Leedi Rose Gilman

Sündides oli Rose lausa 12. troonijärjekorras, kuid aastatega on ta tõugatud juba 32. kohale. Kuigi ta on juba 11 aastat olnud abielus kinnisvaraarendajaga, siis ei saanud Rose jääda oma kuninglikule tiitlile puhkama ning ta asus tööle hoopis filmimaailmas. Kuninganna nõbu on töötanud maailmakuulsate linateoste võtetel nii disainerina, kui ka assistendina.

Peter Phillips

Kunagi kuninganna lemmikuks lapselapseks tituleeritud Peter oli sündimise hetkel lausa viiendal kohal troonijärjekorras, kuid nüüd on ta kukkunud suisa neljateistkümnendaks. Kuid mida teeb printsess Anne'i ainus poeg? Kuigi varem on Peter saanud tähtsaid töökohti firmades nagu Jaguar, the Royal Bank of Scotland ja Williamsi F1 meeskonnas, siis nüüd tegutseb ta hoopis peokorraldajana. Näiteks kolm aastat tagasi sattus ta meediasse kuninganna auks peetud suure tänavapeoga, millega tähistati 600 heategevusfondi, mida riigipea toetab.

Printsessid Eugenie ja Beatrice

Prints Andrew tütred pole kunagi hiilanud suurte saavutustega karjääris. Eugenie ja Beatrice'i isa on suisa võidelnud oma vanema venna, prints Charlesi vastu, et kuninganna annaks printsessidele ametlikud kuninglikud ülesanded ning ametiraha. Kuid seda soovi ei rahuldatud ning kõrgharidusega printsessid pidid jätkama oma senistel töökohtadel. Beatrice on aastaid pakkunud firmade "kosjasobitajana" ehk ta käib nende juhtidega erinevatel üritustel ning tutvustab neid teistele. Eugenie sai tänu tiitlile Hauser & Wirthi galeriis direktoriks.