Kui Läti oma eurolaulu valima hakkas, oli Carousel suur fännide toetus ning ka žürii valis just nemad on lemmikuks, vahenda Delfi.lv. Kardeti küll, et igaval esitusel ja aeglasel laulul ei pruugi poolfinaalis kuigi hästi minna, mida väitsid ka Eurovisioni kihlveovahendajad algusest peale, kuid kohalikud lootust ei kaotanud ja jäid viimase hetkeni imet ootama.

Nüüd nõustuvad lätlased üksmeeli kogu ülejäänud maailma vaatajatega, et ehk jäi esitus liiga uniseks ja provintsilikuks ning laul liialt segaseks ja emotsioonituks. Keegi ei ole enam tunnistanud, et neile lugu meeldinud oleks.

Siunama on hakatud ka žüriid, kes laulu enda lemmikuks valis, ning leitakse, et nad ei oska Eurovisionile mõelda ning valivad vaid laule, kus on hea hääl, kuid igav ja emotsioonitu sisu.

Isegi Lauljanna kostüüm on saanud julma kriitikat. Ainus, mis on puutumatuks jäänud, on solisti hääl, sest fännide sõnul tuleb tunnistada, et isegi totu sai aru, et ta laulmine oli professionaalne.

Ka ajakirjanikud, kes Lätist Tel Avivi olid saadetud, tunnistasid, et kui Carousel laval proovi tegi, otsustasid paljud kohvipausile minna.

See aasta oli Lätil kolmas järjestikune kord, mil finaali ei õnnestunud pääseda.

Kuidas Sinule Läti esitus meeldis?