Sander kinnitas "Ringvaates", et kuigi jutte võiks fantaasiaks pidada, siis on olemas tõendid, mis ta käiku kinnitavad. "Tegelikult on meil olemas Kennedy allkirjad. Nii Eestisse sisenedes Ülemiste lennujaamale antud kui ka lahkumisel Narva piiripunktis."

Kennedy viibis Eestis kaks päeva ja mida ta sel perioodil tegi, sellest ametlikud andmed puuduvad. Seni ei ole eestlased Kennedy külastusest kuigi teadlikud, olenemata, et mees on seda ka ise ametlikult 60. aastal maininud. "Kennedy kirjutas väga ilusa telegrami Eesti Komiteele, kus ta ütles, et olles Eestis käinud, mäletan ja tean seda rahvast kui vabaduse ihalist rahvast ja teen omalt poolt kõik, et eestlased saaks taas kord kõndida vabade rahvaste seas."

Sander arutleb, et võib-olla asjaolu, et Kennedy keeldus Eestit Nõukogude liitu tunnistamast, oli just tänu Eesti naistele. "Võib-olla on seal tegu mõnel Eesti kaunitaril, kes oli temal mälus ja aitas seda Eestit nii isiklikumalt tunnetada."

Huvitava asjaoluna tõi Sander veel välja oma vanaema räägitud jutu. "Minu vanaema, kes sõja ajal elas Tallinnas. Tema rääkis, et tal oli töökaaslane, üks daam, kes kasvatas väikest ameeriklast. See ei olnud tol ajal mitte eputamine, vaid tõesti väga ohtlik teema," selgitas Sander ja lisas, et kuigi isa ei ole teada, siis oletada võib kõike. "See väike ameeriklane sündis 9 kuud pärast John F. Kennedy külaskäiku Tallinnas," kuid kui palju jutt tõele vastab, ei ole Sander veel kindlaks suutnud teha.