Printsesside Beatrice'i ja Eugenie ema läks aastate eest tülli nii Andrew isa prints Philipiga kui ka mehevenna Charlesiga. 90ndate alguses sattus Fergie skandaali, kus teda süüdistati Andrew petmises ning kuningliku perekonna ümber tekkis suur skandaal, mis tekitas Philipis lausa raevu.

Kuid kui Andrew peaks otsustama taas Fergie kätt paluda, siis tema suurimaks proovikiviks saab tõenäoliselt hoopis Charles. "Charlesile ei meeldi Fergie üldse. Ta ei suuda teda taluda," ütles perekonnale lähedane isik The Sunile. Fergie oli enne printsess Diana surma tema hea sõbranna ning seetõttu põlgas ta Charlesi armukest Camillat ning ka see ei meeldi printsile siiani.

Samuti kardab Andrew aega, mil tema ema, kuninganna Elizabeth ll lahkub siit ilmast ning Charlesist saab kuningas. Viimane on lubanud tõmmata kuningliku perekonna kulutused võimalikult väikseks ning troonist kaugemad sugulased jäävad arvatavasti ilma rahalisest toetusest. Nende hulka peaks algse informatsiooni kohaselt kuuluma ka Andrew ja tema printsessidest tütred. Seetõttu teab Andrew, et kõige parem idee pole abielluda naisega, keda tema vend vihkab.