Kuigi praegu pidi Ilves kolima tagasi korterisse, sest maja üürileping lõpetati, siis samal ajal aasta tagasi unistas ta Kroonikale antud intervjuus hoopis pulmadest. "Eeldan, et selleks ajaks on mul Jaaguga maja püsti pandud ja loodetavasti on mul abielusõrmus sõrmes."

Eelmisel aastal antud intervjuus unistas muusik ka rahulikumast elust, kuid nagu selgus, siis suhte Jaaguga oli lõpuni tormiline. "Loodan, et nii kurnav ebastabiilsus mu elus lõpeb ja saabub rahulikum aeg."

Kuigi nüüd tõdes Ilves, et alustas uut suhet liiga vara, sest oli veel eelmises liialt kinni, siis värske kihlatuna ta sellist probleem ei näinud. "Kohtusime ühes suhtlusportaalis, kus sain olla mina ise, ilma et keegi teaks ja tunneks. Olin just lahku läinud ja otsustanud, et nüüd teen pikema vahe ja kedagi oma ellu haiget tegema ei otsi."

Suhtlus siiski jätkus, sest mehe huvi oli suur, olenemata sellest, et naine talle ka oma väikestest lastest kohe rääkis. Nüüd tunnistas Ilves, et ülejäänud kolme last Jaak nii palavalt armastada siiski ei suutnud.

Nii nagu nüüd naine end pikkadest kiharatest loobumisega karistas, on ta seda ka varases nooruses teinud. "Kui ma oma esimeste laste isaga suhtlema hakkasin, pandi mulle konkreetselt keeld peale, et nüüd on kõik ja see suhe on läbi. Selle vastu protestisin ma juuste mahalõikamisega. Läksin öösel sauna katusele ja nüsisin küünekääridega juuksed ära. Tegin end lõpmatult koledaks. Mõtlesin, et kuna ma lähen temast lahku, siis ei taha ma enam ka kedagi teist. See oli mu elu armastus ja ma lõpetasin selle nii. Olin kindel, et sinna see kõik jääbki, et ma ei meeldi poisile enam, kuid kõik jätkus."