Jessica Smith varjas enda sõprade ja tuttavate eest pikalt seda, et just tema on kuulsa lastesarja "Teletupsud" päikesebeebi. Ta tuli "kapist välja" mõned kuud pärast enda 19aastaseks saamist.

"Ma varjasin seda pikalt, kuid pärast julgustamist sõprade poolt olen otsustanud tõega lagedale tulla. Ma olen "Teletupsude" päike," rääkis neiu mõned aastad tagasi.

1996. aastal viis Jessica ema Anji Smith oma üheksakuuse tütre Edenbridge’i haiglasse tervisekontrolli. Telesarja produtseeriv firma oli palunud haigla töötajal otsida lõbusaid ja naeratavaid beebisid.

Jessica ema sõnul ei pidanud see üldse nõnda suur asi olema. "See oli lihtsalt midagi erinevat, me ei oodanud, et sellest sarjast selline hitt saab."

"Nad lihtsalt panid ta kaamera ette istuma, ta naeris ja vaatas enda isa poole. Me ei kuulnud tükk aega midagi. Pea aasta hiljem saime kirja, et meie tütar on rolli valitud," meenutas ta.

Jessica istus filmimise ajal kõrges toolis. Põhjuseks see, et ta vaataks allapoole, nagu päike. Isa istus kaamera taga ja mängis kaisukaruga, ajades sellega pisikese tütre naerma.

Kuna keegi ei osanud ennustada, et "Teletupsud" nõnda menukaks sarjaks kujunevad, maksti Jessile rolli eest vaid 280 eurot.

Vaata fotosid allpool!