Kohale tuli ligi 2000 fänni, kelle hulgas oli väga palju soomlasi tingituna asjaolust, et Alice In Chainsi Soome kontsert müüdi kohe välja. Sama juhtus ka Eestis, ent kuna kontsert koliti Rock Cafést ümber Saku Suurhalli, siis paiskus müügile tuhatkond lisapiletit.

Soojendajana astus üles viimastel aastatel lahkhelide tõttu tegevuse peatanud Nevesis. Oma lemmikbändi soojendamiseks otsustati küll korraks kokku tulla, ent lavalt puudus ansambli originaalkoosseisu ninamees Janno Reim. Samuti polnud kohal bändiga viimasena liitunud Kiina Vargo. Lugude vokaalse poole eest hoolitses seetõttu kitarrist Erki Reim, lisaks andsid pillidele tulist valu trummar Ken Koemets ja basskitarrist Bert Järvet.

Solist William Duvalli juhtimisel rõõmustas Alice In Chains fänne lugudega ka ansambli algusaegadest, mil solistiks oli Layne Staley. Bändiliikmed tõestasid, et on siiani meeletult heas vormis ning fännidega suhtlemisele igati avatud. Loomulikult rõõmustasid Duvall ja ansambli teine juhtvokalist ja kitarrist Jerry Cantrell fänne rahva sekka loobitud medikatega.

Tegu on 1987. aastal Washingtonis Seattle’is kokku tulnud ansambliga, mida peetakse üheks kõigi aegade mõjukamaks ja edukamaks Ühendriikide rokkbändiks. Nirvana, Pearl Jami ja Soundgardeni kõrval peetakse just Alice in Chainsi osaks "suurest nelikust", mis 1990ndatel kaasaegsele rokkmuusikale uue kõla ja hingamise andis.

Vaata lähemalt galeriist!