Lusti idee põhjal tuleb Kanal 2 uus projekt, millest rääkidest jääb Lust saladuslikuks, ent ometi õrritab fänne sotsiaalmeedias veidi.

“Ise olen väga hoos, aga liiga vara ei tasu hõisata, sest enne tuleb kõik saated purki saada,” vastab ta Kroonika uurimise peale, millega tegu.

"Sügishooaega see segama ei hakka, sest tegu on projektiga, mille kallal töötame suvel. Sügisel jätkan ikka armsa "Kuuuurijaga" ja juba praegu uurin sügiseseid lugusid ja teen ka tööd juba uue hooaja nimel," kirjeldab Lust oma töökat suve.

"Mul on vedanud, et töötan kohas, kus usutakse minu ideedesse ja olen jätkuvalt seisukohal, et Kanal 2 on parim tööandja, kes mul on kunagi olnud."

Enne telekarjääri figureeris Inglismaal elanud Lust Eesti meedias hoopis kohaliku kuulsusena. Mitmed väljaanded kirjutasid tema kohtumistest välismaiste staaridega. Nüüdseks on ta kohalikul telemaastikul kanda kinnitanud ja ilmselt jätkab lausa uue hooga nüüd, mil samalt kanalilt on kadumas nii "Roaldi nädal" kui "Radar".

Kuigi teravad lood on Lustile ka kriitikat toonud, usuvad temasse paljud eestlased. Lust on kinnitanud, et talle saabub pidevalt vihjeid ja abipalveid. Ka on tema toetuseks sõna võtnud mitmed kodumaised tegijad, näiteks Vahur Kersna, kes ütles Õhtulehele antud intervjuus, et pooldab Lusti kirge ja tahtmist maailma muuta.

"Ei saa öelda, et on õige või vale, et koer haugub. Ta on koer, ta peabki haukuma. Samamoodi nagu selline hea ajakirjanik peabki olema opositsioonis: ta peab olema kriitiline, ta peab käima piiridel ja võitlema õiguse, vabaduse ja parema maailma eest," usub Kersna.