Legendaarse maadleja, kellest on saanud näitleja uus film ilmub juba augustis, vahendab Fox News. Kuigi musklimees on armastavat isarolli telekekraanidel mitmeid kordi mänginud siis näitab tema sotsiaalmeedia, et see vastab tõele ka päris elus.

Üks selline lugudest võttis aset mullu novembris, kui Johnson oli end tööle sättimas, kui teda pidas kinni tema 3-aastane tütar Jasmine. Sotsiaalmeedias kirjeldas isa, kuidas tütar lähenes talle pintsliga ja kuigi Johnson tahtis väga minema juba hakata, oli tema tütrel kindel eesmärk - värvida oma isa nägu enne kui ta kodust lahkub. Niisiis Johnson nõustuski ja palus tütrelt naljatledes valida ainult toonid, mis mehe "näotooni komplimenteeriksid".

Sarnane isa-tütre moment juhtus eelmisel nädalal, kui näitleja oli parasjagu oma hommikuseks treeningkavaks valmistumas. Kuigi Johnson tahtis oma hommikust rutiini jätkata, olid väiksel tüdrukul ka seekord teised plaanid - ta palus oma isa abi uue nukumaja ehitamisel.

"Loomulikult saaksin ma selle ehitada, kullake - issi saab kõigega hakkama aga ma arvan, et kutsume emme, sest ta on nendes asjades parim ja ta tahtis ise isiklikult selle sinu jaoks kokku panna."

Mõned kommenteerija küll leidsid, et see oli Johnsoni viis vältida oma tütre abistamist. Teised aga võtsid seda kerge naljaga, üks isegi kirjutas: "Andke teada, kui teil ehitustöölise abi tarvis läheb!"

Eelmisel kuul, tähistades oma 47ndat sünnipäeva jagas Johnson samuti väikest killukest oma elust. Seekord postitas ta armsa pildi, kus hoiab mõlemat oma tütar - üks ühe käevangus ja teine teises. Juurde lisas ta, et tütred on talle "meeldetuletuseks, mis elus tegelikult oluline on".

Nägude värvimise ja nukumajade ehituse kõrvalt on Dwayne Johnson siiski võtnud südameasjaks ka oma tütardele tähtsaid eluõppetunde õpetada.

Johnsoni üks kõige sügavamõttelis isa lugusid võttis aset aastal 2016, kui väike Jasmine oli ainult ühe aastane - Johnson pidas juba siis tütrekesega maha olulise jutu väärtustest, raskest tööst ja austusest.

"Kulla tüdruk, kui sa suureks kasvad siis mõjuta maailma oma kõva vaeva ja higiga. Ja veendu, et sa teeksid seda alati selg sirgelt, väärikuse ja austusega," kirjutas Johnson sotsiaalmeediasse pildi juurde isa-tütre omavahelisest vestlusest.

Oma kahe väikese tütre kõrvalt annab Johnson endast kõik, et tal jääks siiski aega ka tema vanima tütre, 17-aastase Simone jaoks.

Eelmisel kuul teatas endine maadleja, et Simone lõpetas keskkooli ja valmistub oma tulevikuks New York Ülikoolis. "Ma armastan sind ja ükspäev ei tõmbu sa enam mu suurte käte embusest, ja musidest eemale, " kirjutas musterisa ja lisas postitusse ka humoorika foto, kus Simone ei taha isal omale musi lasta teha.

Kuid tütred ei ole ainukesed, kes Johnsoni sotsiaalmeedias tähelepanu saavad! Eelmisel kuul emadepäeva puhul kirjutas musklimees pika tunnutuse ka oma elukaaslasele, Lauren Hashianile. "Kui sul on hea ema siis on sul elus võimalus saada isegi heaks inimeseks," kirjutas mees. "Isa ja mehena leian ma rahu teadmisest, et meie väikestel tüdrukutel on sellise uskumatu naise emaarmastus."