"Heaks näiteks on maailmakuulus moelooja Donatella Versace huuled, mis näevad välja kohutavad. Iluspetsialist peaks oma tööd nii tegema, et keegi sellest aru ei saaks, siis on see õnnestunud töö," sõnab Õhtulehele Karin, kel looduse poolt antud endale väga kaunid ja lopsakad huuled ja nooruslik välimus.

Jaanuaris Kroonikale avameelse pihtimuse andnud naine rääkis toona loo, kuidas tema juurde tuli kaunitar, kes soovis huuli suuremaks süstida: "Mu juurde tuli mu juurde ilusate huultega 21aastane tüdruk. Ütles, et tahab neid suuremaks saada. Ma keeldusin ja ta imestas, et mis mõttes ma ei tee. Ütlesin, et mine peegli ette ja vaata ennast. Sa oled ideaalne! Minu käe alt ei lähe välja mitte ühtegi pardihuult! Mitte ühtegi! Ja kui ma ei näe naise näos kortsu, siis ma ka ei süsti. Jah, lihtne oleks raha noppida, kuid ma ei tee sellist tööd."

Karin lisas: "Pardihuuled on minu jaoks sama hull, kui keegi tuleks ja ütleks, et tehke mulle noku otsa ette. Ma olen oma tööd liiga kaua teinud, et jura teha. Inimese näost peab välja paistma üksnes värskus, mitte süstid."