21-aastane Jenner tegi avameelse postituse oma sotsiaalmeedias, kus ta tunnistas, et miljonite silmapaaride all kasvamine ei ole normaalne. "Ma olen sellel teekonnal kaotanud sõpru ja vahepeal ka iseennast," kirjutas noor naine.

Kylie Jenner ja tema perekond said kuulsaks tõsieluseriaalist "Keeping up uith the Kardashians". "Ma olen kannatanud ärevushäire käes kogu oma noore täiskasvanu elu ning pärast lapse sündi olen ma pidanud toime tulema kõikide sisemiste tõusude ja langustega. Ma tundsin, et ma pean iseennast täiesti uuesti leidma," kirjutas ta oma postituses.

"Ma hoian väga palju endale aga ma tahtsin lihtsalt teiega jagada ja teile teada anda, et ma olen inimene. Minu elu ei ole ideaalne ja kõik, mida te siin sotsiaalmeedias näete on pinnapealne."

Ta lisab ka sinna juurde, et tema esimene tätoveering oli sõna "meelerahu", et kainet mõistust hoida.

Pärast oma postituse avaldamist sai ta palju tuge ka oma õdedelt. Khloe Kardashian kommenteeris: "Aamen, kallis õde!!! Ma olen sinu üle alati uhke". Ka Kourtney näitas välja oma uhkust väikese õe üle: "Ma olen sinu üle uhke, ela kõik endast välja".