Tartu politseilisi tegevusi juhtinud politseikolonelleitnant Alvar Pähkel ütles, et 60 000 pealine publik, kellest paljud peale pidu hiljem ka edasi linna suundusid, politseile erilisi probleeme ei valmistanud. "Meie jaoks oli eilne õhtu ja öö väga rahulik. Isegi väljakutsete hulga poolest rahulikum kui mõni keskmine nädalavahetuse päev Tartus," ütles ta.

Suurimat tegevust pakkusid vaid paar inimest, kes meelemürkidega nõnda liialdasid, et politseil tuli nad viia kainestusmajja turvaliselt pead selgeks puhkama. Lisaks püüdis üks valgevenelane kontserdi ajal keelualal drooni lennutada.

"Ohtu sest ei tekkinud, midagi ta ei salvestanud ning pärast ennetavat vestlust sai ta drooni tagasi," ütles Pähkel

Põhirõhk liikluskorraldusel

Politseile andis kõige enam tööd liikluse korraldamine selliselt, et saabujad ja pärast kontserti ka lahkujad linnas suuremate ummikuteta liikuma saaks.

"Selge, et sõidukeid oli palju ja sõidukiirus sellest johtuvalt ka märkimisväärsemalt madalam kui muidu, ent kolonnid liikusid suuremate tõrgeteta ning linn sai sõidukitest võrdlemisi kiiresti tühjaks," selgitas Pähkel.

Politseile oli sellise suurürituse turvalisuse tagamine Tartus esmakordne ja väga hea kogemus. "Usutavasti nüüd, kus Tartu Raadi lennuväli on end hea kontserdikohana tõestanud, saame sarnastel suurüritustel ehk veel ja veel abiks olla. Aitäh kõigile pidulistele ja kohalikele elanikele, kes olid mõistvad ning tegid endast oleneva, et kontsert mööduks üksnes positiivsete rokinootide saatel," kiitis Pähkel.