Amanda Teague tekitas ajakirjanduses eelmine aasta palju kõmu, kui rääkis, et abiellus oma "hingesugulasega". Aga selle asemel, et oma kaasaks valida kohalik Iiri noormees, leidis ta oma armastuse hoopis kummitusega, kes tema sõnul pärineb aastatest 1700.

Nüüd on aga nende suhe karidel, sest naine väidab, et kummitus üritas teda ära tappa.

Amanda hakkas "hingelise maailma" vastu huvi tundma 9 aastat tagasi: "Ma leidsin endale selle maailma aastal 2010, kui mu poeg suri. Enne seda ma sellesse ei uskunud."

Meediumiks õppis ta erinevates töötubades ja avastas siis, et tal on vaimudega tugev side, mis viis ta lõpuks oma tulevase kummitusabikaasaga kohtumiseni. Kaks aastat tagasi tundis meedium oma kodus 300-aastase vaimu kohaolu ja tunnistas otse eetris: "Ta oli piraat. Ta rääkis väga soravat inglise keelt ja oli väga härrasmehelik. Seitse kuud pärast temaga kohtumist hakkasin ma teda uskuma ja me hakkasime omavahel tihedalt suhtlema."

Amandat ei heidutanud asjaolu, et ta ei olnud Jacki kunagi näinud ega ka kuulnud teda rääkimas. Nad said lähedasteks ja nende suhe muutus üha "intiimsemaks". Meedium ütleb, et ta ei ole vaimuga füüsiliselt seksinud aga ta on tundnud tugevat "energilist sidet ja keemiat".

Saatejuht küsis Amandalt otsekoheselt: "Kas Jack pani sind kihelema?", mille peale Amanda tunnistas: "Jah, selline side oli meil olemas."

Meedium otsustas Jacki nimelise piraadiga abielluda eelmisel aastal ja paari pani neid šamaani preester. Paari pulmad võtsid Jacki elukutsele vastavalt aset paadis.

Nüüd on aga probleemid paradiisis ja Amanda väidab, et tema tervis on pärast pulmi võtnud pöörde halvemuse poole: "Esimest korda, kui märkasin, et miski on valesti oli see paar kuud pärast pulmi. Ma hakkasin inimestel küsima, kas see mees on hea kummitus."

Amandal tekkis sisetunne, mis ütles, et tema halva tervise taga on Jack. Meediumil läks tervis üha halvemaks, kuni ühel hetkel oli ta surmale lähedal - tal tekkis sepsise šokk. Ohtlik põletik pani meediumi otsima väljapääsu oma suhtest.

Ta tõdeb: "Kui vaimud jäävad liiga kauaks, siis on neil vaja ka energia allikat - Jack kasutas mind oma energia allikaks. Ta ei olnud oma surma siiamaani omaks võtnud ja ta üritas edasi elada minu kehas..."

Kui Amanda aga mõistis olukorra tõsidust, kasutas ta enda peal eksortsismi, et oma abikaasa enda küljest lahti saada, mis aitas koheselt ka tema terviseprobleemidele leevendust leida.

Amanda enam meediumina ei tööta ja keskendub pärast rasket abielule hoopis iseendale ja oma tulevikule.