Rebecca Kanter hakkas väidetavalt Rootsi saatkonnas märatsema, ta vandus ja karjus saatkonna töötajate peale ning kiskus isegi mööblit laiali. Naine vahistati pärast seda, kui ta istus põrandale ning keeldus lahkumast, vahendab Fox News.

Päev varem viskas Kanter väidetavalt ta saatkonna klaasustele Coca-colat ja ähvardas terve hoone õhku lasta. Naine tegi enda korraldatud intsidentidest isegi oma sotsiaalmeediasse postitusi, lootes niimoodi meedia tähelepanu saada.

Kanterile esitati süüdistus välisriigi valitsuse vara tahtlikus lõhkumises ja kahjustamises, välisriigi saatkonnast lahkumisest keeldumises, ebaseaduslikus sisenemises ja vähem kui 1000 dollari väärtuses vara hävitamises. Naine vabastati kautsjoni vastu.

A$AP Rocky on Rootsi vanglas kinni peetud alates 3. juulist ja ootab kohtu ette minekut kallaletungi eest. President Donald Trump on tema toetuseks teinud postitusi sotsiaalvõrgustikus Twitter, tehes pingutusi, et räppar siiski kodumaale saaks naasta. Trump andis viimati sotsiaalmeedias teada, et ta on Rootsi peaminister Stefan Löfvenis väga pettunud, et viimane ei ole juhtumi lahendamiseks midagi ette suutnud võtta.