Sussexi hertsog jagas intervjuus oma mõtteid lastest, kliimamuutusest ja ka loodusest üleüldiselt. Kui Harry suhtles aktivist Jane Goodalliga, ütles ta: "Ma arvan, kummaliselt, et kuna ma olen nii paljude inimeste kohtunud ja mul on olnud suur õnn külastada erinevaid kohti maailmas, siis mul on alati olnud side ja armastus looduse vastu. Ma näen loodust nüüd teisiti, kui enne."

"Ma olen alati tahtnud proovida tagada, juba enne lapse saamist ja isegi lootust last saada - kaks last, maksimum! Aga ma olen alati mõelnud: see koht on laenatud. Ja olles nii intelligentsed, nagu me kõik oleme ja nii arenenud, nagu me kõik peaksime olema, siis me peaksime suutma endast maha jätta ka midagi paremat järgmisele generatsioonile."

Prints Harry ja Meghan Markle said oma esimese lapse maikuus. Väikese poisi nimeks sai Archie. Värske isa avaldab nüüd, et ta on märganud, kuidas ta pidevalt areneb isafiguurina ja loodab, et ta saab ajaga ka targemaks. Ta lisas sellele veelgi: "Sa muutud pidevalt ja kui sa ei arva, et iga päev on siin elus midagi uut õppida, siis muutub elu sinu jaoks üpris keeruliseks."

Meghan oli Vogue ajakirja külalistoimetaja septembrikuuks, kuid jättis enda kaanelt välja, tundes, et see oleks liiga "hooplev". Selle asemel keskendus ta 15 naisele, kes on "piire purustanud" ja hertsoginna loodab, et see annab lugejatele inspiratsiooni.