ETV, ETV+ ja ETV2 üllatavad alates septembrikuust mitmete uute saadetega. Sügishooajal saab nautida mitmeid uusi reisisaated, kuid loomulikult jätkavad ka armastatud teleseriaalid, nende hulgas ka "Õnne 13" ja kevadel naasevad teleekraanidele "ENSV" tegelased, kes nüüd elavad Eesti Vabariigis. Hetkel pole viimasele seriaalile veel täpset nime välja mõeldud.

ETV kõige intrigeerivamaks saateks sel hooajal on kindlasti Ken Saani loodud "Üle parda". Kuus Eesti inimest, nende hulgas feminist, nats, moslem, drag queen, Sillamäelt pärit venelane ja ebamääraste poliitiliste vaadetega eestlane, hakkavad vaatajate ekraanidel seilama mööda Vahemerd. Saan lubas esitlusel, et põnevust jagub: "Mulle on öeldud, et kui panna viis eestlast ühte ruumi kinni, siis viiendal päeval hakkab juhtuma."

Sügishooaja algusega saab avapaugu ka Eesti Laulu konkurss. Lauluvõistluse peaprodutsent Tomi Rahula tunnistas, et tema käest on juba suve jooksul küsitud informatsiooni erinevate reeglimuudatuste kohta ning tundub, et muusikud on asunud juba tööle. "Laulude esitamine algab 1. septembril ja konkurss avatakse pidulikult meil "Ringvaates" ehk siis 2. septembril kell 19.00. Vaadake, siis te kuulete täpsemalt kõikidest asjadest," rääkis Rahula.

Loomulikult ei puudu riigitelevisiooni kanalitelt ka sport. Sügishooajal näidatakse jalgpallikoondise valikmänge, kergejõustiku MM-i ja Euroopa – USA kergejõustikumatši ning Ott Tänaku ja Martin Järveoja sõite MM-sarjas.