"Kui mees tahab olla perepea, aga tema kõrval on naine, kelle karjäär hakkab just edenema, on palju reisimist ja käimist, siis ehk mehele tundub ühel hetkel, et naine hakkab käest minema..." meenutab Anne abielu vaid 37-aastaseks elanud Jaaguga.

"Mina sain esimese märgi enne abielu ja oleksin pidanud juba siis aru saama, aga kui oled noor, roosad prillid ees, ja sulle öeldakse, et homme ma nii ei tee, sa ju usud ... See suhe kestis kolm aastat ja ma ei ütle, et ta oleks südames halb inimene olnud – seda mitte. Ta oli lihtsalt liiga äkiline, ei osanud iseennast taltsutada," kirjeldab Anne.

Anne on ka varem kirjeldanud 1977. aastal sõlmitud abielu karmimaid üksikasju. Eelmisel sügisel rääkis ta idanaabrite saates "Inimese saatus", et ta hakkas lähisuhtevägivallas iseend hoopis süüdistama.

"Arvasin, et ehk olin tõesti ise midagi valesti teinud, sest inimene hakkab ju kohe ennast süüdistama. Mõtlesin, et ehk oleksin pidanud vaikima..."

Anne tunnistas, et ta käis karjääri edenedes paar korda lahutust sisse andmas, kuid Jaak aina lubas enda käitumist parandada. "On mehi, kes suudavad end vaos hoida, ja on mehi, kes seda ei suuda," ütles täht ja lisas, et on Jaagule tänulik nende tütre Kerli eest.