Ajaloo legendaarseima sekssümboli elust rääkiva sarja "The Killing of Marilyn Monroe" uues episoodis väidab ajakirjanik Charles Casillo, et et Sinatra advokaat soovitas muusikul Monroe elust eemale hoida, vahendab Fox News.

Hurmava häälega Sinatra oli omale kindlalt plaaniks võtnud, et just tema on see õnnelik mees, kes Monroe sõrme sõrmuse libistab. 1960ndate alguses rääkis mees oma plaanist ka oma advokaadile, kes sõnumi üle eriti rõõmsaks ei muutunud.

"Nagu paljud mehed, langes ka Frank Sinatra Monroe võlude lõksu. Ta kohtles teda nagu polnud varem ühtegi teist naist kohelnud. Ta oli Monroe üle väga kaitsev," selgitas toimunut Casillo.

Advokaat soovitas mehel oma tulevikku sekssümboliga mitte siduda, sest naise juba niigi mustad mõtted võivad viia kurbade tagajärgedeni. "Ta läks tegelikult ka oma advokaadi juurde ja ütles, et plaanib temaga abielluda. Advokaat rääkis ta sellest mõttest välja."

"Ta tapab ennast ära ja kui ta teeb seda ajal, mil on Frank Sinatra naine, lähed sina ajalukku kui mees, kes on vastutav Marilyn Monroe surmas."

Varasemalt oli Monroe abielus näitekirjanik Arthur Milleriga, kuid ka nende abielu oli juba algusest peale hukule määratud. Paar oli koos aastatel 1959-1961.

"Miller liikus väga haritud ja võimukate inimeste seas. Monroe'd vaadati kui lihtsalt filmitähte, blondi sekspommi."

Sari "The Killing of Marilyn Monroe" analüüsib staari viimaseid päevi, tööd, suhteid ja abielusid.