Töö, mida Emily ihkas, seisnes turundusülesannete täitmises ühes hiljuti alustanud start-upis, mistõttu oli ta üllatunud, et teda aktiivse sotsiaalmeedia kasutamise eest hukka mõisteti. Neiu oli nimelt Instagrami laadinud sensuaalse puhkusefoto punastes bikiinides ning avastas sellesama kaadri hiljem tööd pakkuva ettevõtte Kickass Masterminds Instagrami story'st ühes hoiatusega sellistel beibedel edaspidi mitte ühendust võtta. "Me otsime professionaali, mitte bikiinimodelli! Ole nii ulakas kui tahad oma erakontol, aga selliste asjade avalik eksponeerimine tööle kandideerimisel unusta ära!"

Selle asemel, et olukorrast õppida ja sotsiaalmeedia kontod tõsiseltvõetavamaks timmida, sai ärapõlatud naine hoopis maruvihaseks, kuna tundis, et tema väljendusvabadust ja sõnaõigust on piiratud. Emily postitas Twitterisse emotsionaalse tiraadi, mille kohaselt inimeste säärane kohtlemine olema karistatav. Lisaks nentis ta, et olukord on põhjustanud talle suurt emotsionaalset läbielamist ning mainekahju.

Konsultatsiooniteenust pakkuv Kickass Masterminds kustutas skandaalse story Instagramist alles siis, kui nende poole pöördus juba NBC uudistetoimetus. Clow väidab, et tema palvete peale pilti eemaldada ei reageeritud ja väidetavalt blokeeriti ta lausa ära. "Ma olen siiani šokeeritud, et nii juhtus," rääkis Clow NBC'le. "Otsustasin seda avalikkusega jagada selleks, et tööandjad oma potentsiaalsete töötajatega edaspidi nii ei käituks! Mis siis sellest on, kui ma soovin olla kõigile nähtav ja oma tegevustes ja eelistustes läbipaistev?"

Kickass Mastermindsi pole õnnestunud tabada ei ajakirjandusel ega Emily Clow'l ning sotsiaalmeedia kontod on kinni ning veebileht internetiavarustest haihtunud.