Brigitte tunnistas, et tänase päeva jooksul talle avaldatud toetuse hulk on muljetavaldav, aga et sama muljetavaldav oli ka asjaolu, et õelad kommentaatorid olid rohkem hoos kui iial varem. "Ma loen kommentaare. Tõesti loen. See on inimlik huvi, ma tahan näha, mida kirjutatakse ja ma ütlen ausalt, mul pole vastust sellele, miks ma neid kommentaare loen. Kui ma näen, et minust on uudis tehtud ja et seal all on 100 kommentaari, siis ma alati umbes kujutan ette, mis seal kirjutatud on," rääkis ta.

Brigitte advokaat kinnitas, et tegu pole kindlasti teguviisiga, mis tähendaks rumalate inimeste rahast tühjaks "lüpsmist", vaid tõtatakse appi neile, keda on avalikus ruumis väärkoheldud. "Nad on verbaalselt täis lastud väga suure publikumi ees ja inimesed soovivad, et see lõppeks. Advokaadid on ainsad, kes saavad siinkohal appi tulla. Ja Brigitte juhtumi puhul on piisavalt alus, et korralikku valuraha nõuda. Summad võivad olla ka mitmekohalised," sõnas Sarv.

Brigitte tunnistas ühtlasi, et ta ei teadnud varem, kui lihtne on anonüümseid kommentaatoreid vahele võtta. Tema sõnul on kohtule saadetud mitusada kirjutist ning eeskätt saavad karistatud need, mis on suunatud Brigitte mustamisele eraeluliselt. "Minu eesmärk ei ole raha teenida, vaid see on kasvatuslik meetod, et lõpetada kius!"