Nimelt spekuleeritakse vene meedias selle üle, kas 48-aastase Zavorotnjuki terviseprobleemid võisid tekkida samast viljastusravist, mille läbis ka 2015. aasta suvel surnud lauljatar Friske.

Friske suri pärast kaheaastast võitlust ajuvähiga, mis avastati naisel siis, kui ta oli lapseootel. Lauljatar lükkas ravi lapse sünnini edasi ning kuigi talle anti lootust, et vähk on veel ravitav, siis lõpuks pidi Friske haigusele alla vanduma.

Zavorotnjuki lugu on väga sarnane Friske diagnoosimisele ning edasisele ravikäigule. Näitleja sai teada, et tal on ajuvähk kuus kuud tagasi vahetult pärast tütre sündi. Kuid tema kasvaja oli tunduvalt agressiivsem ning ei aidanud ka keemiaravi. Viimase informatsiooni kohaselt ei ole Zavorotnjuki tervis kuidagi paranemas ning arstide hinnangul loodetakse talle lihtsalt aega juurde võita.

Tuleb välja, et mõlemal tähel olid probleemid rasestumisega ning nad kasutasid IVF'i ehk kehavälise viljastamise abi. Pärast Friske surma näitasid mitmed väljaanded just näpuga selle ravi poole ning öeldi, et just see on põhjus, miks armastatud kuulsus meie hulgast lahkus.

Sama usub ka Džigurda, kes soovib saada teist tütart, kuid mingil juhul ei laseks ta oma naisel sellise ravi kaudu rasestuda. "Ma ei riski Marinka eluga, eriti pärast seda, mis on juhtunud Žanna ja Anastasiaga," teatas Džigurda.