Seksuaalkuriteo toimumispaigaks oli Epsteini Kariibi mere villa ja tõendeid oli piisavalt, et 2015. aastal ka kohtuprotsessi pidada. Loomulikult eitas Andrew kategooriliselt kõiki süüdistusi ja saavutas tookord võidu. Küll aga ei anna protsessi keskne figuur Virginia Giuffre (neiupõlvenimega Roberts) alla ja raiub kaljukindlalt, et Epstein sundis teda alaealisena rikastele ja kuulsatele seksuaalteenuseid osutama ja nende hulgas oli ka Andrew.

Värskete tõenditena esitab dokumentaal proua Giuffre meditsiinilised dokumendid New Yorki presbüteri haiglast, mille kohaselt kirjutati ta 2001. aasta 9.juulil haiglasse sisse pärast 3 nädalat kestnud intensiivset tupeveritsust. "Seksuaalsed tegevused, mida taluma pidin, olid füüsiliselt sedavõrd kurnavad, et mäletan end mõtlemas, kas jään ikka ellu," meenutab naine, kelle sõnul olid ülejäänud kaheksa orgias osalenud tüdrukut silmnähtavalt alaealised ega kõnelenud inglise keelt. Ta väidab, et pedofiilist rikkur oli selle üle lausa nalja heitnud, nentides, et selle võrra ongi nendega lihtsam läbi saada, et nad millestki aru ei saa ega vastu hakka.

Dokumentaalfilm väidab, et prints Andrew ja Epstein kohtusid oma 12 aastat kestnud sõpruse vältel vähemalt 10 korda ja peod vältasid alati mitu päeva. Detektiiv Mike Fisten, kes tookord juhtumit uuris, väidab, et Epsteinil oli aadressiraamatus, mis mehe Palm Beachil asuvast villast leiti, 13 eri telefoninumbrit, millelt Yorki hertsogit tabada. See on vastuolus Andrew väitega, mille kohaselt oli ta Epsteini kohanud vaid mõnel korral, nende tutvus oli põgus ning ei võimaldanud täheldada kahtlast käitumist.

Buckinghami palee on ametlikult teatanud, et kõik süüdistused on kategooriliselt alusetud. 66-aastane Epstein leiti tänavu augustis oma New Yorki vangla kongist surnuna, põhjuseks enesetapp.